ИЖ К 16, процесс ремонта)
Moderator: Neposeda
Я бачив характеристики м16, там передаточні числа в коробці такі ж, як в дорожньому ПС, значить і коробка така сама.Рамирос wrote:а шо, десь є люди які виділи М-ку в оригіналі?)))В оригіналі в М-ки дорожня стоїть
Кстате купив якусь цікаву раму, вона заводська не перероблена, але відрізняється від рами к16, яка в мене була. В ній немає кріплення під резонатор і вихлопну, але є кріплення під глушак, як на к15. При цьому переднє кріплення мотора з"ємне(як у к16), і по формі вона як у к16. Цікаво, шо це була за модифікація..
Надо полтора совиных.Рамирос wrote:вопрос к знатокам лепестковых клаппанов, есть клаппан от совы 200СС. есть ли смысл его ставить на ПС 350, или искать от чего нить побольше???
Могу сделать самодельный.У меня такой установлен на 500-ке - дышать мотору не мешает.
может это многодневка?!"cigan wrote:Я бачив характеристики м16, там передаточні числа в коробці такі ж, як в дорожньому ПС, значить і коробка така сама.Рамирос wrote:а шо, десь є люди які виділи М-ку в оригіналі?)))В оригіналі в М-ки дорожня стоїть
Кстате купив якусь цікаву раму, вона заводська не перероблена, але відрізняється від рами к16, яка в мене була. В ній немає кріплення під резонатор і вихлопну, але є кріплення під глушак, як на к15. При цьому переднє кріплення мотора з"ємне(як у к16), і по формі вона як у к16. Цікаво, шо це була за модифікація..
но это наверно к лучшему, я и так собирался делать новую сидуху, а этот факт только констатировал мои намеренья! НО, это будет одним из последних действий, поскольку еще нет амортов!
-
Doctordeath
-

Fri Nov 16, 2012 11:53 am - Location: Полтава
Вот как так, спустя восемь лет не удалось собрать?