не вижимаєтся полностю степление
Moderator: Neposeda
Прошу допомоги!!! KTM 250 sx 2003
Після явного перегріву двигуна зчеплення повністю не вижимаеться, вже й залив під тиском масло у машинку зчеплення, котить на першій передач з вижатим степлением можна, але важко колесо почти повнісю клинить.
Дайте будь-ласка інфомацію, в чом проблема?
Після явного перегріву двигуна зчеплення повністю не вижимаеться, вже й залив під тиском масло у машинку зчеплення, котить на першій передач з вижатим степлением можна, але важко колесо почти повнісю клинить.
Дайте будь-ласка інфомацію, в чом проблема?
Last edited by dimacoma on Thu Jul 10, 2014 8:45 pm, edited 2 times in total.
- fanatCZ400
-

Thu Aug 05, 2010 5:52 pm - Location: г. Сумы
Какое там сцепление... вы только вчитайтесь:
... о чем может быть вообще речь, - если человек продолжал движение с неисправным мотором, при таком отношении там что угодно может быть!dimacoma wrote: заглох на третій передачі. Був за 12 км від дому. За пятим разом з толкача завів, пришлось їхать на третій всю дорогу ,в результаті не доїжджаючи десь 5-6 км почався скрегот і велика вібрація в моторі і тяга пропала проїхавши ще 4 км я остановився, мотор і радіатор гарячезний і змотора дим паленой резини
дякую я вже розібрався
zexaf
правильно підмітив, діски зчеплення пригоріли стали гладкими злипаються. так що я думаю треба куплять нові. хотя кататься можна.
Була ще одна проблема, перегрівався мотор, як вияснилось відкрутився пропелер який ганяе тосол і заклинив, а болтік з гайкой улетіли дальше потечії . За цього думаю мотор і перегрівся.
zexaf
правильно підмітив, діски зчеплення пригоріли стали гладкими злипаються. так що я думаю треба куплять нові. хотя кататься можна.
Була ще одна проблема, перегрівався мотор, як вияснилось відкрутився пропелер який ганяе тосол і заклинив, а болтік з гайкой улетіли дальше потечії . За цього думаю мотор і перегрівся.

при выжатой ручке последняя крышка отходит примерно на 5-6мм.
Диски вроде все ровные не покарёженые, хотя перед етим у меня очень перегрелся двигатель, прорвало прокладку и вся охлаждающяя жыдкость вытекла в внутырь к маслу. Все почистил, залил новое масло
MOTUL Transoil Expert
Last edited by dimacoma on Thu Jul 10, 2014 8:51 pm, edited 2 times in total.